Ciulama de pui

Ingrediente:

piept pui
ciuperci
piper negru boabe
piper negru macinat
piept de pui
faina
patrunjel marunt
smantana 300 g
sare/vegeta

Secretul cel mai mare consta in prajirea boabelor de piper in ulei pana se inmoaie, iar apoi
cu o spatula de lemn se sfarma boabele , astfel uleiul prinde un gust deosebit. Se introduc apoi
bucatelele de piept de pui insotite de ciuperci, sare,vegeta si
piper pana prinde o nuanta de prajeala; intr-o alta tigaie se
pune putin ulei,  se incalzeste la foc mic, iar cand uleiul e incins
se pune o lingura de faina si se amesteca intr-una pana la
omogenizare , apoi se adauga vreo 300 ml de apa si smantana.
Continutul acesta se toarna peste carne si ciuperci, se mai lasa umpic
la fiert pana se ingroasa umpic si se adauga patrunjelul maruntit

Published in: on 05/05/2009 at 7:05 pm  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://butireteteculinare.wordpress.com/2009/05/05/ciulama-de-pui/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: