Rata pe varza


Timp preparae 1,5 h

Ingrediente:

piept si pulpe de la o rata
varza potrivita
ardei 2
morcovi 2
sos de rosii 2 linguri
patrunjel frunza
marar
smantana 200 ml
sare
piper

Mod de preparare:

Se taie varza, morcovii, ardeii si se aseaza intr-o oala, deasupra se aseaza pieptul si pulpele de rata
se adauga sare dupa gust, se lasa la fiert cam 1 ora la foc mic; la sfarsitul fierberii se adauga mararul , patrunjelul si piperul. Se mai fierbe putin , iar la final se adauga smantana si se mai da un clocot.

Published in: on 05/05/2009 at 7:27 pm  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://butireteteculinare.wordpress.com/2009/05/05/rata-pe-varza/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: