Cartofi aurii

Ingrediente:dsc026051

Cartofi rosii

Sare

Piper

Cury

Boia dulce

Sare de usturoi

Mod preparare:

Se pun cartofii taiati bucatele la fiert in apa cu putina sare si se da un clocot;  dupa aceea , se opreste focul si se lasa in apa umpicut. Atentie nu trebuie fierti prea tare, ca devin prea sfarmosi. Separam cartofii de apa cu un ciur si adaugam condimentele: piper, cury,boiaua dulce, sarea de usturoi ; amestecam cartofii si condimentele cu gija in ciur ,  apoi le introducem intr-o tigaie cu ulei ferbinte.dsc02608

Dupa rumenire separam cartofii de ulei si  ii asezam pe un servet de bucatarie pt  a absorbi tot excesul de ulei,  apoi se mai presara umpic de boia dulce pt culoare.

cartofii

Published in: on 05/06/2009 at 11:50 am  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://butireteteculinare.wordpress.com/2009/05/06/cartofi-aurii/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: