Mancare chinezeasca

Ingerediente:dsc026141

Piept de pui

Compot ananas

Ardei gras rosu

Ardei gras verde

Ceapa verde

Sos de soia

Fasole verde

Morcov

Ciuperci

Conopida(optional)

Telina

Rosi decojite sau pasta de rosii decojite

Chili iute, Curi, sare usturoi sau usturoi

Mod preparare:       Toate legumele se pun in apa cu umpic de sare , se da un clocot, dupa care se strecoara; separat, intr-o oala cu putin ulei , se pune pieptul de pui taiat cubulete, sare  si se rumenestedsc026161

Cand pieptul de pui s-a patruns, adaugam legumele fierte, pulpa de rosii, sosul de soia, cury,chili,usturoiul sau sarea de usturoi  si amestecam in continu la foc foaret mic timp de 10-15 mindsc02618

Asa va arata in final. Atentie mare la chili  care foarte iute, dar si tot farmecul  acestei mancari este iuteala.

Se serveste de preferinta cu teitei de orez  (se gasesc la Bila)dsc02620

Published in: on 05/06/2009 at 12:51 pm  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://butireteteculinare.wordpress.com/2009/05/06/mancare-chinezeasca/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: