Pasta de ton

dsc02628Ingrediente:

Ton in ulei , de preferinta  (Rio Mare)

Ceapa   1 mica

Margarina –1,5 lingura

Lamaie

Mustar

Piper

Sare

Prepararea:

Se stoarce bine carnea si se sfarma, ceapa se razuieste.

Pestele se amesteca bine cu margarina dupa care se adauga ceapa , un varf de lingurita de mustar si cativa stropi de lamaie sarea si piperul. Pentru a fi pufos,  continutul se da cu mixerul

Atentie la margarina si la ceapa !  daca e prea multa margarina e gretos, iar ceapa o iuteste daca e in exces

Published in: on 05/06/2009 at 1:04 pm  Comments (1)  

The URI to TrackBack this entry is: https://butireteteculinare.wordpress.com/2009/05/06/pasta-de-ton/trackback/

RSS feed for comments on this post.

One CommentLasă un comentariu

  1. O sa fac reteta asta cu ton chiar in dimineata asta. Am tot ce-mi trebuie;)


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: