Pulpe de pui inabusite

Ingrediente:dsc02601

Pulpe de pui

Ceapa -una mica

Usturoi -3 catei

Ulei

Untura porc

Vegeta

Piper

Se pune intr-o oala, de preferinta teflonata, o lingura de untura si una de ulei de floarea soarelui, apoi se adauga ceapa si usturoiul maruntit, o lingura de vegeta, o cana de apa si plupele de pui; se pun la fiert   cu un capac. Dupa evaporarea apei, daca carnea nu e destul de moale se mai adauga apa dupa caz, dar nu prea multa; de obicei carnea de pui fierbe repede.

Dupa evaporarea completa a apei, urmeaza sa se rumeneasca in uleiul combinat cu untura; intoarceti pulpele din cand in cand pt a nu se arde,  iar cand au prins o crusta rumenita sunt gata.

Published in: on 05/06/2009 at 12:20 pm  Comments (3)  

The URI to TrackBack this entry is: https://butireteteculinare.wordpress.com/2009/05/06/pulpe-de-pui-nabusite/trackback/

RSS feed for comments on this post.

3 comentariiLasă un comentariu

  1. fac acum sa vedem cum iese .

    • n-ai spus. cum a iesit?

      • ai murit?


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: