Carnea de porc se foloseste

1. cotletele felii sunt delicioase fripte pe gratar sau in tigaie;
2. muschiul fara os devine o friptura la cuptor sau o rulada minunata;
3. muschiuletii sunt buni la gratar sau snitele;
4. jamboanele sunt foarte bune ca friptura la cuptor, pt. snitele sau mancaruri cu sos;
5. carnea mai grasa de la piept si spate este buna pt. tocatura, jumari sau ciorbe.

Published in: on 05/06/2009 at 8:24 pm  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://butireteteculinare.wordpress.com/2009/05/06/sosuri/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: