Spumatul la supe si ciorbe

daca ati uitat sa luati spuma de la carnea fiarta si deja e prea tarziu, folositi un albus de ou pe care il bateti cu furculitza cateva secunde si il aruncati in oala de ciorba…culege toata spuna, si cu o paleta ati scapat imediat de inestetita spuma de carne

Published in: on 05/06/2009 at 7:47 pm  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://butireteteculinare.wordpress.com/2009/05/06/spumatul-la-supe-si-ciorbe/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: