Visinata

Modul de preparare
Se aleg visine frumoase, bine coapte si intregi. Se spala, se rup coditele si se pun in sticle mari (borcane)1003793_poza_1208555037 de 3-4 litri. Se alterneaza randuri de visine cu randuri de zahar, iar deasupra se toarna alcoolul, care nu e nevoie sa le cuprinda complet; poate ajunge pana la jumatate sau mai mult. Din cand in cand se mai scutura sticla, a.i. toate visinile sa fie imbibate de alcool. Se acopera sticla cu hartie pergament, se leaga si se pune la soare. Dupa cateva saptamani, visinata e gata.

Published in: on 05/07/2009 at 9:02 pm  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://butireteteculinare.wordpress.com/2009/05/07/visinata/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: