Ciorba de cartofi cu carnat

Ingrediente:              ciorba de carofi cu carnat

Cartofi

Ulei

Ceapa

Sare ,vegeta

Frunza telina

Ardei

Carnat

Rosie 1

Boia

Smantana

Mod preparare:

Se caleste in ulei, ceapa taiata marunt  si carnatul taiat felii, la final se introduce o lingurita de boia si se ia de pe foc,se introduce totul intr-o oala cu vre-o 3 l apa ,in care adaugati un ardei integ ,o rosie si cartofii taiati    apoi se lasa la fiert pana se inmoaie cartofii, la final se adauga frunzele de telina taiate marunt   doua linguri de smantana si vre-o 5 sropi de suc de lamaia. Atentie la smantana sa nu mai fiarba ciorba dupa ce sa introdus smantana

Smantana inainte de a fii turnata in supa se amesteca intr-o cana cu umpic de supa fierbinte,pt a prevenii inbranzirea

DSC03291

DSC03063

Published in: on 10/09/2009 at 1:59 pm  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://butireteteculinare.wordpress.com/2009/10/09/ciorba-de-cartofi-cu-carnat/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: