Cus Cus

Ingrediente           cus cus

Cus cus

Cury

Vegeta

Ulei

Mod preparare

Intr-o tigaie cu putin ulei se prajeste cus cus-ul pana prinde o culoare aurie,apoi se adaugavre-o 2-3 cani de apa ,se condimenteaza cu, cury,vegeta si se lasa la fiertla foc mic aprox 20 min

DSC02873

DSC02874

DSC02876

Published in: on 10/10/2009 at 12:24 pm  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://butireteteculinare.wordpress.com/2009/10/10/cus-cus/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: