Hai la gratare

P5090074Prima activitate a inceput pe la orele 23-oo  cu un gulas unguresc facut la ceaun pana la ora 3 dimineata,  ajutat de cateva bericici si companie placuta .                                                                                              Dimineata a inceput excelent ,insotit fiind de catre cei mai harnici prieteni ai mei dornici si pasionati de „munca”  .                                                                     P5100089

Fermecati fiind cu totii de miraculoasa bautura P5100090facatoare de minuni,ne-am  fi apucat de lucru intra-bucatariei activitati  , dar sfatuindu-ne intre noi ne-am gandit ca ar fi mai indicat  sa lasam onoarea de a munci celor care o merita .                                                                                                                                                           P5100113 „Munca nu a omorat niciodata pe nimeni……dar de ce sa risti?”

P5100125 Intr-un final ne-am pus toti pe lucru .P5100107

P5100129

O papica extraordinara  ,un mix perfect :  gratare ,prieteni,bere si soare.

In acele momente iti doresti sa se opreasca timpul in loc.

Publicat on 05/10/2009 at 9:09 pm  Comments (1)  

The URI to TrackBack this entry is: https://butireteteculinare.wordpress.com/hai-la-gratare/trackback/

RSS feed for comments on this post.

One CommentLasă un comentariu

  1. Desi am 59 de ani,sunt din Deva-HD,acu as urca in masina, sa ajung….la gratar !Hmmmm,.ce papa bun ati facut,ce poze frumoase ati postat… Cum de nu v-am gasit mai demult ? !?


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: